Categorii

Cartela Internet PrePay Vodafone + Internet 30 zile Intensiv PLUS 11GB

Cartela Internet PrePay Vodafone + Internet 30 zile Intensiv PLUS 11GB
Producător: Vodafone
Cod produs: Vodafone internet Intensiv PLUS
Disponibilitate: 10
Preţ: 90,00 Lei
Cant:     - SAU -   Adaugă in Wishlist
Compară produs

Cartela Internet PrePay Vodafone + Internet 30 zile Intensiv PLUS 11GB

Internet 4G, trafic inclus 11 GB valabil 30 zile cost 15E si o viteza de maxim 21,6 Mbps

Cartela Internet de la Vodafone îti permite sa te conectezi la internet de pe laptopul sau calculatorul tau oriunde, oricând, atat cât ai nevoie.

Nu trebuie sa semnezi un contract, nu vei plati abonament lunar, si navighezi pe internet reincarcând Cartela Internet când vrei si cu ce suma vrei.

BENEFICII

  • Fara contract, fara abonament lunar
  • Reîncarci contul de internet când ai nevoie si cu ce suma doresti
  • Activare imediata
  • Instalare fara cabluri si fara batai de cap

Incarca Cartela Internet inainte de prima utilizare si incepe sa navighezi pe internet.

Informații credit și cartelă SIM

Numărul Cartelei cu Net este tipărit pe partea din spate a cutiei. De asemenea, pentru a afla informații despre numărul Cartelei cu Net, traficul de date disponibil la un moment dat sau informații despre perioada de utilizare și perioada de grație a cartelei SIM, trimite un SMS gratuit, fără text, la numarul 367 de pe tableta sau din aplicația Vodafone de conectare la Internet instalată pe calculator. În câteva secunde, un mesaj scris va apărea pe ecranul tabletei sau în aplicația de conectare, cu informații despre traficul de date rămas disponibil și despre perioada de utilizare rămasă disponibilă.

Bine de știut

  • În cazul reîncărcării cu 10€ credit, se va activa automat extraopțiunea “Internet 30 zile Intensiv”. Pentru activarea extraopțiunii “Internet 60 de zile Extensiv” trebuie mai întâi să ceri returnarea creditului, prin SMS gratuit la numărul 579 cu textul CREDIT, și apoi să activezi extraopțiunea dorită.
  • Înainte de consumarea totală a traficului inclus, vei fi informat printr-un mesaj pe ecranul calculatorului sau tabletei. După consumarea traficului inclus sau expirarea ofertei, vei reveni la taxarea standard de 0,02€ credit/MB, în limita creditului disponibil. În momentul în care creditul este consumat, conexiunea va fi întreruptă. Pagina de start dedicată Cartelei cu Net va putea fi accesată în continuare pentru reîncărcare și/sau cumpărare de oferte.
  • Cartela cu Net nu permite efectuarea de apeluri telefonice pe Internet și/sau folosirea de aplicații prin protocolul VoIP. Aceastea sunt permise doar pentru abonamentele de Internet mobil care au activată opțiunea Internet Premium.
  • Pentru a naviga pe net în rețeaua 4G ai nevoie de un echipament compatibil, de o opțiune care să îți ofere acces la această tehnologie și să te afli în aria de acoperire 4G. În plus, asigură-te că mergi în cel mai apropiat magazin pentru a obține gratuit un SIM compatibil 4G.
  • Oferta este valabilă până la 1 iunie 2015.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:Powered By OpenCart
WireFree SHOP © 2018