Informatii livrare

LIVRAREA PRODUSELOR in orice localitate din Romania (inclusiv Bucuresti) se face:

1. Prin intermediului serviciului de distributie Fan Courier

- timpul de livrare este de 2-3 zile. Acest timp se calculeaza din momentul in care s-a confirmat cu clientul trimiterea produselor cu ramburs total, sau din momentul in care s-a confirmat in banca plata avansului sau plata integrala a comenzii. Pentru ca livrarea comenzilor se face printr-o terta companie, nu ne asumam intarzierile.
- coletul este livrat direct la destinatar;
- pentru cele peste 2000 localitati acoperite de flota Fan Courier, Costul Livrarii este 25 Lei
- costul livrarii pentru comenzile care nu sunt acoperite de flota Fan Courier se va calcula astfel: pentru km suplimentari se va percepe un cost suplimentar de 0.8 lei /km.

Nota: Impreuna cu produsele comandate veti primi si factura fiscala.

Va rugam sa verificati produsele livrate prin prin firmele de curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland orice reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. Wirefree (www.wirefree.ro) isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.

PROGRAM DE LUCRU

Magazinul online functioneaza in regim non-stop, plasarea comenzilor online nefiind sub orice forma conditionata. Operarea comenzilor se face in intervalul de lucru al operatorilor nostri, respectiv de luni pana vineri intre orele 09:00 - 17:00 in ordinea sosirii comenzilor.

OPERAREA COMENZILOR IN WEEK-END

Comenzile primite vineri dupa ora 17:00, sambata sau duminica vor fi operate doar luni incepand cu ora 09:00, in ordinea sosirii acestora.

RETURUL DE MARFA

Returul de marfa se accepta in 14 zile de la primirea produsului.

Toate cererile de retur se adreseaza in scris pe adresa de e-mail office@wirefree.ro. Numai dupa ce primiti acceptul scris al operatorului nostru de pe aceasta adresa se va returna marfa prin firma de curierat.

Daca se doreste returnarea marfii din motive personale, costurile de retur urmeaza sa fie suportate de solicitant. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca sunt in ambalajele originale si intacte.
Daca motivele de retur se datoreaza furnizorului (erori de ambalare sau livrare), costurile generate de retur vor fi suportate de furnizor. Produsele returnate trebuie sa aiba ambalajele originale si intacte pentru a se putea stabili cu exactitate eroarea produsa si invocata la retur.

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face in maxim 30 zile de la data primirii coletului, prin virament bancar intr-un cont bancar precizat de client, prin mandat postal sau alta forma agreata de comun acord. Daca la momentul comenzii si livrarii produselor clientul a beneficiat de transport gratuit, valoarea acestuia, in cuantum de 25 lei, se va retine din suma ce trebuie restituita clientului. Comisioanele bancare, generate de plata intr-un cont bancar, vor fi suportate de client.

 

Powered By OpenCart
WireFree SHOP © 2018